Fjella på tvers

NB! PGA pågående covid situasjon så utsettes turen til 14. - 15. august!

Har du lyst til å gå på vandring igjennom den beste naturen Indre Østfold har å by på?

Frister det å se utsikten fra en av Indre Østfolds høyeste topper? Ønsker du å teste deg selv?

Bli med på vårens vakreste spasertur; "Fjella på tvers". Turen starter på utfartsparkering ved kurstedet i Marker og avsluttes på Dynjan i Eidsberg 26 km og 26 timer senere. Underveis så går vi forbi mange flotte vann, flott skog og Nordre Stange Varde - hvor man kan se enda mer skog og litt til. Etter ca. 3/5 deler av turen så kommer vi frem til stedet vi skal overnatte til dagen etter. Her lager vi også middag og frokost. Det fine med turen er at vi slipper å bære alt utstyret vårt, vi går bare med dagstursekker med litt klær, drikke og mat. Utstyr for overnatting mm. blir kjørt til overnattingsplassen og videre til Dynjan dagen etter.

Dette er tenkt som et ekstra tilbud for troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som ikke har noe å gjøre palmehelga i påsken. Turen blir lagt opp til at de fleste som har gått noen litt lengre turer i skog og mark før kan fint være med, dette er ikke et race.

OBS! Vi har måtte bytte overnattingssted pga. utfordringer med å få kjørt inn utstyr / kjørt ut deltakere, dette gjør at turen på lørdag blir en del lengre. For at alle skal få en fin tur så setter vi anbefalt nedre aldersgrense til 6. klasse.

Når: 14. august kl. 10:00 til 15. august kl. 12:00.

 

Kart:
Oppmøtested (Utfartsparkering ved Kurstedet i Marker)
Avsluttingssted (Utfartsparkering ved Dynjan i Eidsberg)


For hvem: Troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som klarer å bære en dagstursekk med egen mat, drikke og klær, og kunne gå ca. 26 km på ca. 14 timer i løpet av to dager.

Pris: Kostpris for alt dette blir kr 125,- per person. Betales før 12. august til konto 1100.30.33076 Merk med speiderens FOR og ETTERNAVN  + konto 70. Dette gir deg middag, dessert, frokost og noe fika.

Påmelding: Innen 12. august kl. 21:21 via web: http://bit.ly/fjellatur2021 En grei premie blir trukket ut blant de 3 første speiderne som melder seg på.

Pakkeliste: Finner du her. Generelt så trenger man gode sko som du har gått inn, dagstursekk med litt plass, spisesett, utstyr for å overnatte i skogen og ikke minst - klær etter vær. Hvis du mangler noe av dette, ta en prat med lederen din eller frivillighetssentralen for å låne noe.

Spørsmål: Lurer du på noe? Send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no