Fjella på tvers

Har du lyst til å gå på vandring igjennom den beste naturen Indre Østfold har å by på?

Frister det å se utsikten fra en av Indre Østfolds høyeste topper? Ønsker du å teste deg selv?

Bli med på vårens vakreste spasertur; "Fjella på tvers". Turen starter på Kurstedet i Marker og avsluttes på Dynjan i Eidsberg 23 km og 27 timer senere. Underveis så går vi forbi mange flotte vann, flott skog og Nordre Stange Varde - hvor man kan se enda mer skog og litt til. Etter ca. 2/3 av turen så kommer vi frem til Kulevannsaga - hvor vi skal være til dagen etter. Her lager vi også middag og frokost. Det fine med turen er at vi slipper å bære alt utstyret vårt, vi går bare med dagstursekker med litt klær, drikke og mat. Utstyr for overnatting mm. blir kjørt til overnattingsplassen og videre til Dynjan dagen etter.

Dette er tenkt som et ekstra tilbud for troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som ikke har noe å gjøre palmehelga i påsken. Turen blir lagt opp til at de fleste som har gått noe i skog og mark før kan fint være med, dette er ikke et race.

Når: 27. mars kl. 11:00 til 28. mars kl. 14:00.

For hvem: Troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som klarer å bære en dagstursekk med egen mat, drikke og klær, og kunne gå ca. 23 km på ca. 12 timer i løpet av to dager.

Pris: Kostpris for alt dette blir kr 125,- per person. Betales før 26. mars til konto 1100.30.33076 Merk med speiderens FOR og ETTERNAVN  + konto 70. Dette gir deg middag, dessert, frokost og noe fika.

Påmelding: Innen 25. mars kl. 21:21 via web: http://bit.ly/fjellatur2021 En grei premie blir trukket ut blant de 3 første speiderne som melder seg på.

Pakkeliste: Nøyaktig pakkeliste blir lagt ut når vi nærmer oss. Generelt så trenger man gode sko som du har gått inn, dagstursekk med litt plass, spisesett, utstyr for å overnatte i skogen og ikke minst - klær etter vær. Hvis du mangler noe av dette, ta en prat med lederen din eller frivillighetssentralen for å låne noe.

Spørsmål: Lurer du på noe? Send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no

Samleside for fellesaktiviteter for speidergruppene i Indre Østfold Kommune

epost: oystein@askimspeidergruppe.no

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now