top of page

Fjella på tvers 2023

* Har du lyst til å gå på vandring igjennom den beste naturen Østfold har å by på? 
* Frister det å se utsikten fra en av Indre Østfolds høyeste topper?
* Ønsker du å teste deg selv? 

* Vil du ha god mat, bli bedre kjent med speidere rundt deg og sove en natt i naturen?

Kan du svare ja på minst ett av disse spørsmålene så bli med på vårens vakreste spasertur; "Fjella på tvers". Turen starter på utfartsparkering ved kurstedet i Marker og avsluttes på Dynjan i Eidsberg 26 km og 26 timer senere. Underveis så går vi forbi mange flotte vann, flott skog og Nordre Stange Varde, her man kan se enda mer skog og litt til. Etter ca. 3,5/5 deler av turen så kommer vi frem til stedet vi skal overnatte til dagen etter. Her lager vi også middag og frokost. Kanskje det blir tid til et leirbål med en god leirbålsprat også?

 

På denne turen så slipper du å bære alt utstyret ditt, vi går bare med dagstursekker med litt klær, drikke og mat. Utstyr for overnatting mm. blir kjørt til overnattingsplassen og videre til Dynjan dagen etter.

Dette er tenkt som et ekstra tilbud for troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som ikke har noe å gjøre palmehelga i påsken. Turen blir lagt opp til at de fleste som har gått noen litt lengre turer i skog og mark før kan fint være med, dette er ikke et race.

Når: 1. april kl 10 - 2. april kl 12

 

Kart:
Oppmøtested (Utfartsparkering ved Kurstedet i Marker)
Avsluttingssted (Utfartsparkering ved Dynjan i Eidsberg)


For hvem: Troppspeidere, rovere og ledere fra Indre Østfold som klarer å bære en dagstursekk med egen mat, drikke og klær, og kunne gå ca. 26 km på ca. 14 timer i løpet av to dager. 

Påmelding: Innen 24. mars kl. 21:21 på min.speiding. En grei premie blir trukket ut blant de 4 første speiderne som melder seg på. 

Pakkeliste: Finner du her. Generelt så trenger man gode sko som du har gått inn, dagstursekk med litt plass, spisesett, drikkeflaske på minst 1 liter, utstyr for å overnatte i skogen og ikke minst - klær etter vær. Hvis du mangler noe av dette, ta en prat med lederen din eller frivillighetssentralen for å låne noe. NB! Du må ha med matpakker til lunsj og mellommål på lørdagen, samt vann på drikkeflasken.

Pris: Kostpris for dette blir 150 kr. pr person, det gir deg middag, frokost og noe fika. Askim spg. sponser deltakelsen for sine speidere, sjekk med din leder om din gruppe gjør det også - hvis ikke så settes penger inn på konto 1100.30.33076 merket med speiderens FOR og ETTERNAVN  + FJELLA23 innen 25. mars. 

Spørsmål: Lurer du på noe? Send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no

bottom of page