Langhaik Beitostølen 8-11. august

Langhaik Beitostølen 8-11. august

Denne gangen tar vi turen til Beitostølen for å gå på fjelltur(er). Turen er tenkt som en form for «kickoff» for turen vår til Kandersteg 2026, men alle som vil kan være med. Vi sover i og ved Øysteins familiehytte, som har sengeplass til 6 inne og 4-5 i anneks utenfor, samt mange i hengekøye ute, hytten har innlagt vann og strøm.

Målet for turen er å spise lunsj på toppen av Bitihorn (ca. 1608 moh.), snakke om Kandersteg, bli bedre kjent og ikke minst spille kort og kose oss. Vi kommer altså til å gå en del i fjellene, for å lære oss å kjenne på hvordan det er å være litt sliten. Siden du må være født i 2012 eller før for å bli med til KISC så har vi samme aldersgrense på denne turen.

Hva: Tur til Beitostølen for speidere med vandring i fjellet
For hvem: Speidere fra Indre Østfold og andre inviterte grupper født 2012 og før som er nysgjerrige på turen til Kandersteg, eller som har planlagt å være med dit, eller som bare vil på en flott fjelltur.
Når: Felles avreise fra IØ Torsdag 8. august ca kl 14:30 og tilbake i IØ Søndag 11. august kl 17:00ish
Kostnad: I ugangspunktet gratis for deltakere fra IØ. Det KAN være at turen vil koste noe, det blir meldt fra om etter 14. juli men før fristen for å melde seg av /på.
Påmelding: Innen 4. august via min.speiding. Maks 12 plasser, førstemann til mølla.
Pakkeliste: Kommer nærmere avreise

Folk som er registert på turen i min.speiding

Folk som er meldt av vises også her – så ta ting med en klype salt.

  • Øystein Bøhler
  • Frida Storm Hanssen
  • Marie Hovland
  • Håkon Stensland
  • Marianne Wiker Stensland
  • Simen Nordli Thygesen
  • Stengt for kommentarer.

    Denne nettsiden bruker småkaker, de setter spor over alt. Håper det er greit for deg